Nieuws en Activiteiten

KLIK HIER VOOR DE LAATSTE NIEUWSBRIEF

Mantrazingen in Eindhoven za 10 okt – 7 nov- 12 dec

Mantrazingen geeft rust in je geest en brengt je naar je hart. In deze huidige tijd is het harder dan ooit nodig om weer meer naar ons hart te gaan. Samen met Prem Mallika, Lenneke en Richard zingen we inspirerende mantra’s en is er een gezellig samenzijn. Wees welkom om aan te schuiven. Op zaterdag 10 oktober, 7 november en 12 december. Aanmelden of voor meer info contacteer Mohini op info@mohini.nl. 

Locatie: Mohini’s dans en yogastudio, Kronehoefstraat 30A, Eindhoven.

Tijd: 20.00u -22.00u.

Retraiteweekend vr 25 sept tot zo 27 sept

Op vrijdag 25 sept start weer een weekendretraite van de International Vedanta Society in het spiritueel centrum Anjali Ashram in Berghem. Ieder die interesse heeft om dieper in zichzelf te zinken is welkom. Je doet mee met het ashram leven voor 3 dagen. 

05.00u: Ochtendzingen met meditatie

9.00u: Ontbijt

10.30u: Mahamantrazingen, meditatie en Vedantales. 

13.30u: Warme lunch

Vrij middagprogramma: Karma-yoga, lezen, rusten, wandelen (in de prachtige omgeving) etc. 

18.00u: Avond eten

19.00u: Avondgebed met meditatie, Mahamantra en Vedantales.

De retraite start op vrijdag om 17.00u en eindigt op zondag om 14.00u. We doen alle taken samen, koken, afwassen, opruimen, de ashram schoon en netjes houden. Daarnaast is het fijn als mensen mee willen helpen om de tuin bij te houden of andere klussen mee te helpen op te pakken; Karma-yoga. De retraites zijn op basis van donaties. Alleen voor de onkosten per nacht per persoon wordt €20,- gevraagd. Dit zijn alleen de kosten voor 3 maaltijden per dag en de gebruikskosten. Hierin is dus niet een donatie voor het behoud en onderhoud van de ashram en de begeleiding in meegenomen. Aanmelden bij ivsnederland@gmail.com.

OPEN DAG OP ZATERDAG 19 SEPTEMBER

Om 11u – 14u – 16u zijn rondleidingen met een korte introductie over de ashram en Vedanta. We hebben koffie en thee met lekkers, en mensen kunnen een indruk krijgen wat een ashram is, en hoe het leven in een ashram gaat. Ook kan ieder zijn of haar vragen stellen, die we zo goed mogelijk zullen beantwoorden. Een leuk moment om eens kennis te maken met International Vedanta Society! 

Graag aanmelden op: ivsnederland@gmail.com of bel 0412 486 937. Tot ziens wellicht! 

Klik hier voor meer nieuws