Over ons

Brahmacharini Anjali Ma 

 

Anjali Ma is in 2007 in contact gekomen met International Vedanta Society (I.V.S.) in de heilige stad Varanasi op haar vele reizen. In 2010 heeft ze voor het eerst verlicht meester Sri Bhagavan ontmoet wat haar leven compleet in Gelukzaligheid heeft geworpen, permanent. Sindsdien is ze een actief betrokken lid van I.V.S. en gaat ze meerdere malen per jaar naar India. Sri Bhagavan is in 2011 voor de eerste keer naar Nederland gekomen om deze devotee op te zoeken en Nederland te verlichten met Zijn onvoorwaardelijke Liefde. 

In 2014 is de Anjali Ashram in Berghem (Oss) aangekocht, die wordt geleid door Anjali Ma. Deze ashram is in 2015 door Sri Bhagavan persoonlijk ingewijd onder toezicht van regionale en nationale media. 

Anjali Ma heeft haar naam gekregen van Sri Bhagavan in 2019 toen ze het pad van Brahmacharya heeft omarmd. Dit is vergelijkbaar met het novice-schap en het voorstadium tot compleet ascetisme als nonzijnde. 

Prem Mallika

Sinds 2019 is Prem Mallika in de ashram erbij gekomen om gezamenlijk de ashram te dragen en een thuis te maken voor een ieder. 

Prem Mallika heeft in 2014 Sri Bhagavan ontmoet. En ook zij werd door de spirituele kracht en onvoorwaardelijke Liefde van deze meester aangeraakt. Sindsdien is zij een betrokken devotee. Na 10 jaar lang met een catamaran over de wereld te zijn gevaren, heeft ze haar thuis nu gevonden in Berghem in de Anjali Ashram. Waar zij klaarstaat om een ieder te ontvangen die verder in het leven wil ontwikkelen.